Kennismakingsgesprek

Ontdek Direct Online Coaching

Ontdek Direct Online Coaching

Waarom een kennismakingsgesprek?

Een kennismakingsgesprek is bedoeld om geheel vrijblijvend te overleggen of jouw hulpvraag aansluit bij mijn coaching, mocht je hier zelf niet goed uitkomen.

Een kennismakingsgesprek is dus niet bedoel voor het bieden van een oplossing maar je kunt  jouw hulpvraag voorleggen en dan kunnen we samen afstemmen of ik hierin iets voor jou kan betekenen. Na dit gesprek ben je niets verplicht!

Het gesprek is laagdrempelig, waarin we kijken of ik je met jouw hulpvraag van dienst kan zijn en of er voor jouw gevoel ook een klik is.

Het belangrijkste is dat jij aan het probleem wil werken. Vaak zijn er diverse mogelijkheden en zal ik wat voorstellen doen. Je kunt dan bepalen of jij jezelf hierin kunt vinden en of je verder wilt gaan met coaching gesprekken.

Wil je graag een vrijblijvend gesprek met mij? Maak dan een afspraak middels het formulier hieronder.  Je ontvangt daarna van mij een bevestiging per mail welke datum en tijd vrij is, meestal in de avonden. Het kennismakingsgesprek loopt meestal via de telefoon. Hier zijn geen consult kosten aan verbonden.

Laat jouw geluk niet liggen…… kies voor het leven dat jij wilt en verdient.

Doe het nu. En vul je gegevens in, ik help je graag.

Hartelijke groet,Brigitte Peters (coach)