Team DOC


7 juli 2020

Wat doet liefde met ons

Tags:

Wat doet liefde met ons, het geeft ons vleugels, een gevoel van vrijheid.

Liefde is iets kostbaars, de liefde is er altijd. Soms lijkt het alsof de liefde zich langzaam terug trekt uit het leven van een stel. Als we iemand ontmoeten kan er intense verliefdheid toeslaan, dit veranderd in de loop van de tijd in houden van, een dagelijkse vorm van liefhebben. We hebben dan vaak het gevoel dat de liefde er niet meer is, maar dat is niet zo de liefde is er altijd die komt en gaat niet zomaar. Wat er gebeurd is dat de liefde even indommelt. We geven er geen aandacht meer aan. Je kunt hierdoor gaan twijfelen aan je relatie, is de liefde er nog wel. Je kijkt naar je omgeving ziet andere koppels verliefd met elkaar omgaan en genieten van elkaar. Dat wil je ook weer. Vaak gaan mensen uit elkaar of zoeken er in het geheim een partner bij, om die spanning, erotiek en verliefdheid weer te voelen.

Zoek de liefde in je relatie weer op, je zult versteld staan dat die er nog is. Ooit was er erotische liefde en verliefdheid die is wellicht omgevormd naar een verwantschap of platonische liefde. Haal samen de liefde weer naar boven maak ze wakker in je relatie.

Hoe doe je dat je liefde weer terug halen in je relatie.

Ga visueel terug, naar het begin van jullie ontmoeting. Probeer te voelen wat er toen met je gebeurde. De eerste ontmoeting, het eerste etentje of misschien wel jullie geweldige vakantie samen waar je het gevoel had van verliefdheid, vlinders, het gevoel van een zijn, dat je bij elkaar hoort, het gevoel alsof je vleugels hebt. Probeer dat gevoel vast te houden beleef samen weer opnieuw deze momenten. De liefde zit er nog maak ze wakker!! Word weer nieuwsgierig naar je partner. Besteed weer wat meer tijd aan elkaar. Beleef samen de begin periode van je relatie en voel de liefde weer.

Heb je vragen over je relatie of liefde, of heb je iemand nodig om je gevoelens op een rijtje te krijgen? Je wilt je probleem met iemand vertrouwelijk bespreken? Je kunt mij telefonisch of via de mail benaderen.

Brigitte Peters

 

Terug naar blog overzicht