Brigitte

Brigitte

Gediplomeerd Life Coach, Relatie coach, Counselor & Intuïtief Gesprekspartner


Ik begeleid mensen in hun levensproces. Liefde, Relaties, Werk, Kinderen. Tijdens ons gesprek reik ik je de juiste en voor jou belangrijke handvatten aan zodat je niet langer hoeft te twijfelen over de weg die je wilt bewandelen of de keuzes die je moet maken.


* Begeleiden van liefdes relaties en vriendschappelijke relaties
* Opkomen voor jezelf
* Waarom lopen je relaties steeds stuk?
* Zielrelaties (tweelingziel, soulmate, zielsverwantschap)
* Je hebt behoefte aan een vertrouwelijk gesprek
* Levensvragen.
* Gesprekspartner zowel zakelijk als privé.


Wie ben ik?


Mijn naam is Brigitte ben 58 jaar oud en moeder van 2 kinderen.


Wat doe ik?


Vanuit mijn werk als Life Coach, Counselor en Intuïtief Gesprekspartner begeleid ik mensen in hun levensproces. Met de kennis die ik heb opgedaan vanuit mijn opleidingen, levenservaring bied ik Coaching & Counseling op een persoonlijke en vertrouwelijke manier. Mijn werkwijze kun je omschrijven als: liefdevol maar ook duidelijk, doelgericht, inlevend, respectvol, intuïtief, creatief en inzichtgevend. Je kunt bij mij terecht voor al je levensvragen of problemen.Waarvoor kun je mij bellen:


Je bent even vastgelopen in het leven of je loopt steeds tegen hetzelfde aan? Er zijn situatie waarbij je even geholpen wil worden. Je hebt een luisterend oor nodig. Ik wil je graag helpen als jij iets wilt veranderen en je weet niet hoe.Wil jij graag jouw hulpvraag of probleem met mij bespreken, zodat je meer inzicht krijgt over de situatie?

Plan dan een telefonische afspraak in of bel als ik online ben. Liefs in de avond na 20.00 uur of in het weekend.Ik ben de weekenden & avonden wisselend aanwezig, of plan een afspraak

Hartelijke groet, Brigitte

GEEN ACCOUNT BEL: 0900-3820200 90cpm
Terug naar overzicht