Team DOC


7 juli 2020 - Geen categorie

Wanneer kies jij voor jezelf?

Tags:

De juiste keuzes

We hebben het zo druk dat het ons vaak niet meer lukt om een goed overzicht te krijgen van ons leven. Waardoor we vastlopen en weleens de verkeerde keuze maken. Door regelmatig een stapje terug te doen krijg je beter inzicht en overzicht hoe je leven verloopt en wat je er aan wil veranderen. Op deze manier kun je beter de juiste keuzes maken.

Hoeveel keuzes heb jij vandaag weer gemaakt? Zal ik dit doen of dat, ga ik rechts- of links af, zeg ik ja of nee? Sommige keuzes die gemaakt worden zijn gebaseerd op eerder genomen beslissingen in je leven. Het lijkt wel een boek wat je aan het schrijven bent. Door de keuzes die je maakt, schrijf je het verhaal van je leven. Soms kan het gebeuren dat het verloop van je verhaal je niet bevalt en je vergeet even dat je zelf de auteur ervan bent. Door ontevredenheid kom je dan vlug in de verleiding de schuld en onvrede bij een ander te leggen of te zoeken. Helaas kunnen anderen niet de pen van jou overnemen en jouw verhaal verder schrijven. Jouw leven kun je alleen zelf leven dus kun jij ook alleen jouw verhaal zelf schrijven. Er zijn ook levenslessen die je leert of nog moet leren, door steeds het verhaal te herschrijven en de juiste keuzes te maken. Soms is het tijd om te kijken wie je bent, waar je bent, en wat je graag wil. Als je deze vragen aan jezelf hebt gesteld maak dan de juiste keuzes en schrijf je eigen verhaal.

Mocht je ook even zijn vastgelopen in jouw leven en weet je niet goed hoe je de juiste weg kunt inslaan?

Je kunt met mij bellen of skype

Brigitte peters

Terug naar blog overzicht