Team DOC


19 januari 2020 - Geen categorie

Kies zorgvuldig je vrienden

Tags:

Kies zorgvuldig je vrienden

Heb je het gevoel dat je teveel tijd verdoet met mensen die je niet begrijpen? Vind je dat de mensen om je heen het niet belangrijk vinden nog respecteren wat je doet of denkt. Voel je je als een vis op het droge? Vraag je je dan af waar “jouw”mensen zijn. Nee er is niets mis met je en trouwens ook niet met de anderen. Maar kies zorgvuldig je vrienden!

Het is alleen zo dat je ziel groeit en je spirit begint zijn unieke eigenheid te claimen, waardoor je vibratie en dus je uitstraling ingrijpend veranderd. Je ziel begint de banden te checken van alle relaties en vriendschappen in je leven. De mensen die tot je innerlijke spreken en je aanmoedigen te groeien trek je meer en meer aan. Terwijl je bij de anderen die jouw ziel en spirit niet herkennen geleidelijk uit je leven zullen verdwijnen. Dit is een teken van groei. De bedoeling van je ziel is dat je de invloed gaat herkennen die anderen hebben bij de ontwikkeling van je ziel.

De les voor je ziel: Geef je tijd en energie aan degenen die een beroep doen op jouw integriteit en waarheid. Ga opzij voor mensen die je wegtrekken van je authentieke “spirit” of die je groei belemmeren. Wees objectief en eerlijk tegen jezelf ook als dat betekent dat je een tijd lang alleen staat. Heb er vertrouwen in dat je de juiste mensen tegenkomt zodra je uit de verkeerde bus stap. De verkeerde bus draait echter nooit zelf om.

Brigitte

Terug naar blog overzicht