admin


14 mei 2019 - Geen categorie

Wie ben ik?

Tags:

Wie ben jij nu werkelijk en wat wil jij in je leven? Veel echtparen die gaan scheiden komen voor deze vraag te staan. Hoe wil JIJ nu verder in het leven?

Wie ben IK?

Er zijn maar weinig echtparen die zonder al teveel kleerscheuren uit een scheiding komen. Is het niet dat er emotionele problemen ontstaan, dan is het wel met financiële problemen. In een aantal gevallen heeft een van beide snel weer een nieuwe relatie en blijft de ander achter met veel vragen. Hoe moet ik nu verder en wat heb ik allemaal achtergelaten. En komt hierdoor in een emotionele achtbaan terecht. Want wat we dachten dat een stabiele basis was is weg gevallen en jij staat dan “alleen”.

Beslissingen

Je moet je eigen beslissingen gaan nemen en keuzes maken die je eerst samen deed. Je familie en vrienden, je kinderen en ook je financiën komen alleen op jouw schouders. Je bed in ineens enorm groot en leeg. En terwijl de ander ogenschijnlijk met volle teugen van het leven geniet ben jij eenzaam en alleen achtergebleven en ontstaan er heel veel vragen zonder antwoord. Waarom hebben wij dat nooit gedaan en waarom nu met die ander wel en niet met mij?

Luisteren naar jezelf

Je blijft met jezelf achter en wordt geconfronteerd met je eigen gevoelens en gedachten. Veel gescheiden echtparen ervaren ook een leegte. Maar juist deze leegte roept je op om naar je innerlijke stem te gaan luisteren. Wat wil jij? En wie ben jij nou werkelijk? Velen worden voor het eerst in hun leven met zichzelf geconfronteerd nadat zij zich jarenlang hebben weggecijferd voor een ander of achter een ander. Nu is het de tijd om op te staan voor wie jij werkelijk bent en wat jij met je leven wil gaan doen. Luister goed naar je innerlijke stem en herontdek je eigen persoonlijkheid.

Wil jij nu eens naar je eigen innerlijke stem luisteren? En weer jezelf zijn?
Makkelijk en betrouwbaar coaching en counseling op maat.

Terug naar blog overzicht