admin


14 mei 2018 - Geen categorie

Het vinden van je passie

Tags:

Het vinden van je passie

Mensen die gepassioneerd zijn werken harder maar met minder moeite. Ze werken langer maar hebben niet dat gevoel. Ze zijn enthousiast en leven met voldoening en zijn geïnspireerd om te blijven creëren en groeien in hun werkveld. Met als resultaat dat ze langer leven, een beter leven leiden en meer geld verdienen.

Mensen die zonder passie leven vrezen de komende dagen, ervaren vermoeidheid, depressie en verveling, verlangen en besluiteloosheid.

Passie geeft een doel en richting aan je leven. De keuzes die je maakt zijn effectiever omdat je weet wat bij je past en wat niet.

Het vinden van je passie is een proces en hierin mag je geduld hebben met jezelf. Je kan het zien als een groot avontuur dat gevuld is met onderzoeken, realisaties, leren en groeien.

Het is belangrijk dat je passie niet ego gedreven is. Als je iets doet alleen omdat het je geld oplevert, ben je bezig met overleven. Passie is altijd iets dat je ook zou doen als er geen geld mee gemoeid is en is inherent aan Leven, het is duurzaam en zet aan tot creëren.

Heb je eenmaal je passie gevonden, dan is het zaak om te kijken of er behoefte aan is in de wereld, hoe je het dagelijks kan integreren in je leven en hoe je er geld mee kan verdienen.

Terug naar blog overzicht