admin


14 mei 2018 - Geen categorie

Geef jezelf de ruimte!

Tags:

Hoe benut jij jouw levensruimte!

De maatschappij van tegenwoordig is heel doelgericht en veeleisend en geeft ons vaak het gevoel dat we aan heel veel voorwaarden moeten voldoen. Ook de Social Media voegt hier veel aan toe en laat mensen de schijn ophouden dat het allemaal geweldig is, iedereen gelukkig en gezond is. Overal moeten we onze gegevens achterlaten, waar we ons voor inschrijven of bij online bestellingen. En overal zijn voorwaarden aan verbonden en moeten we met deze voorwaarden akkoord gaan. Geef jezelf de ruimte!

Normen en waarden

Wat zijn onze normen en waarden? Moeten wij ons daaraan houden? Wat zijn onze verplichtingen? En waar komen die vandaan? Leven we ons eigen leven of juist dat van anderen, of wat anderen van ons verwachten?

Velen van ons zijn behulpzaam voor de medemens, we zijn integer en oprecht. Maar volgens de verwachtingen van anderen mogen we niet emotioneel reageren in sommige situaties. Worden we geacht om sterk te zijn of mogen we onszelf juist laten gaan in onze emoties? De vraag is dus: hoe sta jij in het leven en hoe benutten we onze levensruimte?

In je kracht

Heb je het gevoel dat je niet geschikt bent voor deze maatschappij? Of heb je het gevoel dat je met je rug tegen de muur staat en dat je steeds kleiner wordt? Geef jezelf de ruimte en ga in je kracht staan. Leef je eigen leven!

Hoe benut jij de ruimte die je leven heet?

Heb je advies nodig, een helder kijk op een situatie?

Terug naar blog overzicht